Program

Fredag 20.mai
For de som ikke bor i nærområdet vil nok flere komme til Karmøy i løpet av fredagen. Derfor tenkte vi at det ville være hyggelig å arrangere en liten samling hjemme hos foreldrene til Marie. Dette gjelder selvsagt også de som ikke er tilreisende! Hvis været tillater det (det er lov å håpe), blir det satt opp telt i hagen med øl og enkel servering! Hvis ikke værgudene er på vår side (mest sannsynlig…) får vi trekke inn!  Klokkeslett etc vil bli publisert på nettsiden. Gi oss beskjed om du/dere tenker å være med, så vet vi hvor mye vi må handle inn! J

Lørdag 21.mai
Selve bryllupsdagen! Vielsen blir i åkra gamle kirke (se side 4 for kart) kl 14.00. Direkte etter vielsen vil det være mulig å gå til lokalet hvor selve bryllupsfesten skal være, i påvente av brudeparet. Her vil det bli servert en velkomstdrink og en aperitiff! Middag kommer på bordet når brudeparet er på plass igjen, løst gjettet rundt kl 18! Etter middag blir det både kaffe, kaker, musikk og dans! (og nattmat selvfølgelig!)

Søndag 22.mai
Dagen etter bryllupet vil vi stelle i stand koltbord, kaffe og kaker til slekt som ikke var på selve bryllupsfesten. Her er også selvfølgelig tilreisende (og dere andre) hjertelig velkomne til å komme å fylle magen før hjemreise!  (info om klokkeslett etc blir publisert på nettsiden)


Åkra gamle kirke